MAKLUMAN SEMASA


Selamat Datang ke blog rasmi PKG Serkam. Sebarang cadangan/ saranan/ masalah bolehlah rujuk terus kepada kami.Kami cuba untuk mencari penyelesaian bersama.

PERHATIAN kepada semua sekolah ahli PKG Serkam, Pautan Web VLE Frog bagi mengakses aplikasi FROG telah disediakan di Bahagian Pautan WEB VLE Frog. Harap Maklum.

Kepada semua pengguna Facebook, kini anda boleh berinteraksi terus bersama sekolah melalui FB PKG Serkam. Cari `PKG Serkam`. Bersama membudayakan ICT dalam kehidupan.

Kepada sekolah yang memerlukan maklumat lanjut mengenai SPS dan masalah yang berkaitan, boleh rujuk di bahgaian muat turun blog PKG SERKAM. Harap maklum.

Perhatian kepada semua sekolah ahli PKG Serkam yang berminat untuk mewar-warkan atau mempromosikan sekolah ataupun kejayaan sekolah untuk dikongsikan bersama, bolehlah menghubungi PKG Serkam atau terus mengemailkan bahan atau hebahan anda di pkg.serkam@gmail.com

Program FT Rintis telah ditamatkan kontrak bermula bulan September 2016. Mohon semua sekolah bersiap sedia dengan ketiadaan Juruteknik Komputer di sekolah.Harap Maklum!

Makluman Semua. Sekiranya ada dikalangan sekolah ahli PKG Serkam yang ingin membuat peringatan, pemberitahuan atau ingin menyampaikan maklumat untuk makluman semua sila berhubung PKG Serkam. -Sekian.

PERHATIAN KEPADA SEMUA GURU DI SEKOLAH AHLI PKG SERKAM, RAJIN-RAJINKANLAH DIRI ANDA UNTUK MENYEMAK PETI MASUK EMAIL ANDA SUPAYA ANDA MENDAPAT SEGALA INFO TERKINI SEKOLAH. HARAP MAKLUM.

JIKA ANDA MENGHADAPI MASALAH BERKAITAN EMAIL / ICT SILA & MEMERLUKAN KHIDMAT BANTU DARI KAMI DI PKG SERKAM, SILA BERHUBUNG TERUS DENGAN PKG SERKAM. SEGAN BERTANYA, TIADA MANFAATNYA.

MAKLUMAT PEGAWAIEN MOHAMMAD FIRDHAUS- DG32(DG42)
KETUA PUSAT KEGIATAN GURU SERKAM


TARIKH MULA BERKHIDMAT DI PKG SERKAM
01 OKTOBER 2014
EMAIL - firdhaus.btpnmel@moe.gov.my


CIK FARAH ANIS BINTI FARAH - DG29 (DG41)
PTP PUSAT KEGIATAN GURU SERKAM


TARIKH MULA BERKHIDMAT DI PKG SERKAM
16 JANUARI 2017
EMAIL - 

EN AZZARUDINSYAH BIN ABDUL RAHIM
PT N17 PUSAT KEGIATAN GURU SERKAM


TARIKH MULA BERKHIDMAT DI PKG SERKAM
01 APRIL 2011
EMAIL - pkg_serkam@moe.gov.my


EN MOHD REHAN BIN JAHAYA
FT 17 - PUSAT KEGIATAN GURU SERKAM


TARIKH MULA BERKHIDMAT DI PKG SERKAM
16 FEBRUARI 2016
EMAIL - rehan.btpnmel@moe.gov.my